Μαγέρ: «Η παγκόσμια υγεία αποτελεί προτεραιότητα»

Μαγέρ: «Η παγκόσμια υγεία αποτελεί προτεραιότητα»

Ο Γάλλος δεκαθλητής και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόφαση των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων και της ΔΟΕ να αναβάλουν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, εξ΄ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, εμφανίσθηκε ο Κεβίν Μαγέρ. Ο Γάλλος δεκαθλητής και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, στο δυσκολότερο σύνθετο αγώνισμα, επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Επιτέλους… Ολοι περιμέναμε αυτήν την λύση, η οποία είναι η πιο συνετή. Κατά την γνώμη μου, είναι η καλύτερη λύση. Η αναβολή για μερικούς μήνες θα ήταν αναποτελεσματική σε σχέση με την υγειονομική κατάσταση, ενώ μία διετής μετάθεση θα ήταν υπερβολική.

Ο ένας χρόνος, είναι ένας καλός συμβιβασμός, για να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τον ιό και να επιτρέψουμε στο Τόκιο να ανασυνταχθεί για την διοργάνωση. Επιπλέον, για εμάς τους αθλητές, αυτό αφήνει περιθώρια να τροποποιήσουμε τον προγραμματισμό μας και να προσαρμόσουμε την προετοιμασία μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη η διαπίστωση ότι το σημαντικότερο γεγονός αναβάλλεται για ένα χρόνο, αλλά τελικά, όταν βλέπουμε την κατάσταση, λέμε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και ότι η παγκόσμια υγεία πρηγείται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ