Επαναλειτουργία των γραφείων στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και αναμονή για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Επαναλειτουργία των γραφείων στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και αναμονή για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Μία πρώτη κίνηση για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα αποφασίστηκε και δρομολογήθηκε και στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στα μέτρα καταπολέμησης του Covid 19.

Μία πρώτη κίνηση για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα αποφασίστηκε και δρομολογήθηκε και στην επιτραπέζια αντισφαίριση ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στα μέτρα καταπολέμησης του Covid 19. Τα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα επαναλειτουργήσουν από την προσεχή Δευτέρα 4 του μήνα, αλλά μ’ έναν νέο τρόπο ώστε να υπάρχει ασφάλεια τόσο για τους εργαζόμενους στην ομοσπονδία όσο και για τους συναλλασσόμενους.

Γι’ αυτόν τον λόγο η σχετική ανακοίνωση για τον νέο τρόπο λειτουργίας των γραφείων (σ.σ. των κεντρικών στην Αθήνα, όπως και τον Τοπικών Επιτροπών σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα) υπενθυμίζει το σημερινό κοινωνικό μήνυμα «Μένουμε ασφαλείς» και την ανάγκη να πλένουμε τα χέρια μας, να τηρούμε αποστάσεις και να χρησιμοποιούμε μάσκα («Μένουμε ασφαλείς και Χ.Α.Μ.»).

Όσον αφορά στην επιστροφή στους αγώνες, δηλαδή το θέμα που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο του αθλήματος, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. βγάζει τη σιγουριά ότι «δεν θ’ αργήσει η μέρα που θ’ αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες μας». Η αναστολή στη φετινή περίοδο παρατείνεται βεβαίως και για το πότε θα προγραμματιστεί η επανεκκίνηση και του αγωνιστικού μέρους η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. περιμένει τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας προς σωματεία–μέλη, αθλήτριες- αθλητές, προπονητές, γονείς, φιλάθλους και κάθε ενδιαφερόμενο, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Μανώλης Κολυμπάδης:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, πινγπονίστες & πινγπονίστριες,

Με την σταδιακή άρση των απαγορευτικών μέτρων καταπολέμησης του Covid 19 και την προσπάθεια επαναφοράς μας σε μια σχετική κανονικότητα που είναι οπωσδήποτε άγνωστη και πρωτόγνωρη, για την ασφάλεια τόσο των συναλλασσόμενων όσο και των εργαζομένων στην Ομοσπονδία, από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 θα εφαρμοσθούν τα ακόλουθα:
1) Προσέλευση στα γραφεία μετά από ραντεβού, είτε τηλεφωνικό, είτε με email. Τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

2) Μόνο ένας επισκέπτης θα μπαίνει κάθε φορά στο γραφείο, και θα φοράει μάσκα.

3) Για τα γραφεία στην Αθήνα, ο επισκέπτης θα κάθεται υποχρεωτικά στον χώρο υποδοχής

4) Στην περίπτωση που είναι παραπάνω τους ενός, οι επισκέπτες θα περιμένουν έξω από το γραφείο στον κοινόχρηστο χώρο.

5) Τόσο έξω από τα γραφεία όσο και μέσα θα υπάρχουν απολυμαντικά για χρήση των επισκεπτών

6) Επιθυμητή η επικοινωνία με e-mail. Σας παρακαλούμε θερμά να υιοθετήσετε αυτή τη μορφή επικοινωνίας. Θα σας απαντάμε αμέσως.

7) Για την έκδοση των αθλητικών δελτίων και την κάρτα υγείας αθλητή μπορείτε να στέλνετε όλα τα δικαιολογητικά με ταχυδρομείο, courier, δεν χρειάζεται η φυσική σας παρουσία.

Τα πιο πάνω είναι σημαντικά και υποχρεωτικά για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών, για την προστασία όλων μας. Με απόλυτη εμπιστοσύνη στη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων του αθλήματός μας, τονίζουμε ότι η Ομοσπονδία παραμένει σε εγρήγορση, δεν έχει σταματήσει τη λειτουργία της και είναι συνεχώς δίπλα σας.

Αναμένουμε τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού για την εκκίνηση και του αγωνιστικού μέρους του αθλήματός μας ώστε να μπορέσουμε να επαναπρογραμματιστούμε. Δεν θα αργήσει η μέρα που θα αρχίσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες μας.

Ευχόμαστε, καλή επιτυχία στα παιδιά μας που δίνουν πανελλαδικές και να εξελιχθούν όλα ομαλά σε κάθε τομέα της «κοινότητας».

Σας ευχαριστούμε.
Καλή επάνοδο στη νέα κανονικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ