Μεγάλη χορηγική συμφωνία για την ομοσπονδία πινγκ πονγκ

Μεγάλη χορηγική συμφωνία για την ομοσπονδία πινγκ πονγκ

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανανέωσε τη συνεργασία της με την GENESIS Pharma.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η GENESIS Pharma ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά ότι ανανέωσαν, για έναν ακόμη χρόνο, τη χορηγική συνεργασία τους.

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας η γνωστή φαρμακευτική εταιρεία συνεχίζει τη στήριξη προς την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και οι δύο πλευρές συμπορεύονται ξανά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομοσπονδία ευχαριστεί κι αισθάνεται ευγνώμων, καθώς σε δύσκολες περιόδους εξακολουθεί να έχει στο πλευρό της μία κορυφαία στον τομέα της εταιρεία, με την οποία έχει συνεργαστεί και στο μακρινό παρελθόν. Έτσι κι αλλιώς, είναι δεδομένη η μεγάλη ανάγκη της να έχει βοήθεια στις προσπάθειές της και από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Όλη η προεργασία για τη νέα χορηγική συμφωνία έγινε κατά τη διάρκεια του lock down κι αυτό από τη μια πλευρά είναι συγκινητικό για το άθλημα κι από την άλλη προσιδιάζει στη φιλοσοφία τόσο της CENESIS όσο και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Η GENESIS Pharma ειδικεύεται στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία από το 1997 με το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της ν’ αποτελείται από πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα, κυρίως στους τομείς της ογκολογίας, της αιματολογίας, του κεντρικού νευρικού συστήματος, της νεφρολογίας, της ρευματολογίας και της δερματολογίας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με σημαντικές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Είναι μία από τις πιο πολυβραβευμένες ελληνικές εταιρείες, καθώς από το 2000 έως σήμερα έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, τη δέσμευσή της στην αριστεία, το εργασιακό της περιβάλλον και τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας.​

Η φιλοσοφία της GENESIS είναι να δουλεύει καθημερινά ώστε να διασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής και να προσφέρει ελπίδα στους ασθενείς, που πάσχουν από βαριάς μορφής ασθένειες και τις οικογένειές τους. Είναι μια αποστολή που είναι αδύνατο να περιχαρακωθεί στη στενή επιχειρηματική της λειτουργία. Γι’ αυτό επενδύει συστηματικά σε πρωτοβουλίες, που έχουν στόχο να προστατέψουν ευρύτερα την ανθρώπινη ζωή και να την κάνουν καλύτερη με πολλούς τρόπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ