Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ο Αυγενάκης τόσες φορές που ανασχηματίσθηκε από τους ειδήμονες, θα έπρεπε να έχει φύγει μόνος του.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πινγκ Πονγκ : Στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τής ανέθεσε τη διοργάνωση, η οποία θα γίνει στις 18 και 19 Ιουλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της ακριτικής πόλης σε συνεργασία με τον τοπικό Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες.

Πινγκ Πονγκ : Στη Φλώρινα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων | to10.gr

Η Φλώρινα θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τής ανέθεσε τη διοργάνωση, η οποία θα γίνει στις 18 και 19 Ιουλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της ακριτικής πόλης σε συνεργασία με τον τοπικό Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το αντίστοιχο πρωτάθλημα της παιδικής κατηγορίας, που ολοκληρώθηκε προχτές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αυτοί οι αγώνες είναι οι δεύτεροι εξ αναβολής, που αποφασίστηκε να διεξαχθούν μετά την καραντίνα. Λόγω των ειδικών συνθηκών και των αναγκαστικών αλλαγών στο αγωνιστικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν κατευθείαν σε μία φάση, ενώ θα περιλαμβάνουν μόνο το αγώνισμα του απλού. Εφόσον δεν υπάρχουν προκριματικά, δηλώνουν ν’ αγωνιστούν όσοι αθλητές κι όσες αθλήτριες θέλουν μέχρι 12 ετών. Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη από χτες, λήγουν στις 13 του μήνα και δεν απαιτείται σχετικό παράβολο για τους αθλητές (όπως ήταν από την αρχή της περιόδου ξεκάθαρο για το συγκεκριμένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα).

Το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, 14 του μήνα, θα γίνουν οι κληρώσεις των ομίλων. Η Φλώρινα καλλιεργεί με συνέπεια και φροντίδα την επιτραπέζια αντισφαίριση εδώ και χρόνια κι έχει δοκιμαστεί οργανωτικά με τη διεξαγωγή πολλών και διαφορετικών διοργανώσεων στο άθλημα. Ο Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες είχε ζητήσει το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα από την ομοσπονδία κι εκτιμά ότι με μία ακόμα διοργάνωση πανελλαδικής εμβέλειας υλοποιεί τον πάγιο στόχο της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή. Τέλος, έγινε γνωστό ότι συνδιοργανωτής θα είναι και ο Δήμος Φλώρινας, ενώ θα προσφέρει στήριξη και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.