Ουγκάλδε : «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας»

Ουγκάλδε : «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας»

O Κριστιάν Ουγκάλδε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Ο Κριστιάν Ουγκάλδε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκης της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 31-22 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάντμπολ και στις δηλώσεις του στο aek.gr μετά το τέλος του ματς, δεν έκρυψε τη χαρά του.

Ο Ισπανός άσος έδωσε παράλληλα και το στίγμα του για τη συνέχεια της σεζόν όπου στόχος της Ένωσης είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε εικόνα από τον αντίπαλο, κάναμε τη… δουλειά μας σε άμυνα και επίθεση. Όταν αρχίσαμε να τρέχουμε ήταν αδύνατο να μας σταματήσουν».

Για το πως του φάνηκε η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ όμορφο χάντμπολ».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και καλύτερα και στη συνέχεια. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο μας και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και τους ανθρώπους του Συλλόγου και να νιώθουν υπερήφανοι για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ