ΑΕΚ : Στη Ρουμανία για το πρώτο βήμα

ΑΕΚ : Στη Ρουμανία για το πρώτο βήμα

Η ΑΕΚ αφού πέρασε από τεστ κορωνοϊού ταξίδεψε αεροπορικώς για το Βουκουρέστι με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του EHF European Cup κόντρα στην CSM Bucuresti

Για το Βουκουρέστι «πέταξε» πριν από λίγη ώρα η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, εν όψει του κυριακάτικου (14/02, 13:00, COSMOTE TV 5HD) αγώνα κόντρα στη CSM Bucuresti, για τον 1ο αγώνα της Φάσης των «16» του EHF European Cup. Η Ένωση αφού πέρασε από τεστ COVID-19 τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά, ταξίδεψαν αεροπορικώς για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας για ακόμα μία φορά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη.

Την αποστολή θα ακολουθήσει και Κρίστιαν Ουγκάλντε που μπορεί να είναι τραυματίας, όμως δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό των συμπαικτών του στο μεγάλο παιχνίδι. Η ΑΕΚ θα προπονηθεί επί ρουμανικού εδάφους αύριο (13/02) το μεσημέρι, μπαίνοντας σε ρυθμούς αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ