Δημητρούλιας: «Δε χάσαμε το μυαλό μας και πήραμε τη νίκη»

Δημητρούλιας: «Δε χάσαμε το μυαλό μας και πήραμε τη νίκη»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ και στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Δημήτρης Δημητρούλιας στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνιση. Ήταν ένα ματς, το οποίο φοβόμουν, καθώς είναι από τα λίγα που θα παίξει ρόλο στα πλέι οφ. Μέχρι την Πέμπτη το μυαλό μας ήταν λες και τελειώσει η χρονιάς, καθώς φτάσαμε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, κάτι που είναι μεγάλο επίτευγμα. Σήμερα, δεν χάσαμε το μυαλό μας μέχρι το 60′ και αυτό μας έδωσε τη νίκη.

Στο σημερινό παιχνίδι είδα από την αρχή πως δεν μπορούσαμε να αγωνιστούμε όπως θέλαμε. Ο εκνευρισμός που υπήρχε και δεν παίχτηκε χάντμπολ, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε.

Ελπίζω να καταφέρουν να γυρίσουν κάποιοι από τους τραυματίες μας στην πορεία για μπορέσουμε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Θα καταφέρουμε να είμαστε στον τελικό, αλλά θα χρειαστεί ακόμα καλύτερη προετοιμασία, αφού ο εγκέφαλός μας δεν έχει συνηθίσει να κάνει σεζόν 12 μηνών.

Πλέον, θα προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι πλέι οφ, τα οποία είναι ιδιαίτερα, ξεχωριστά και συνεχίζουμε για τους τελικούς και το πλεονέκτημα έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ