Δημητρούλιας – «Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου»

Δημητρούλιας – «Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου»

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στην Ταταμπάνια ήταν μία από τις καλύτερες στην ιστορία της ομάδας και επισήμανε πως έπαιξε ρόλο σε αυτό και το κακό παιχνίδι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Γκρούντφος Ταταμπάνια με 34-26 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο EHF European League.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου, όπου το «παρών» από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας και ο Κριστιάν Ουγκάλντε, ενώ από πλευράς Γκρούντφος Ταταμπάνια ο προπονητής Βλάνταν Μάτιτς και ο αρχηγός Άνταμ Γιουχάζ.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Δημήτρης Δημητρούλιας: «Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου και σίγουρα από τις κορυφαίες στο διάστημα που είμαι εγώ στην ΑΕΚ. Παίξαμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, την τρίτη ομάδα της Ουγγαρίας και σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, φθάνοντας σε μια μεγάλη νίκη για το ελληνικό χάντμπολ. Ξέραμε ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο από άλλο επίπεδο, άλλα δεδομένα, άλλα συμβόλαια, αλλά κάναμε σπουδαία εμφάνιση και πετύχαμε το στόχο μας. Όσοι είδαν το ματς, θα πρέπει να το χάρηκαν και είναι κρίμα που δεν το μετέδωσε απευθείας στην Ελλάδα, ελεύθερο τηλεοπτικό κανάλι. Όλος ο κόσμος θα έβλεπε ένα σπουδαίο παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Αντιμετώπισα με με φρέσκο τρόπο την Ταταμπάνια και με μεγάλη προσοχή, όπου είχε κομβικό ρόλο ο Ουγκαλντε. Ξέραμε ότι η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που παρουσιάστηκε με τον Ολυμπιακό σε ένα κακό για εμάς ματς, αλλά η ισοπαλία μας θύμωσε και δείξαμε τον πραγματικό εαυτό μας. Το κίνητρο του εγωισμού έπαιξε το ρόλο του σε αυτή την εμφάνιση μας. Από την αρχή είχα πει ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, δεν αλλάζει κάτι, ωστόσο η αποστολή μας παραμένει δύσκολη πάρα αυτή τη νίκη. Έχουμε όμως το δικαίωμα να ελπίζουμε μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Κριστιάν Ουγκάλντε: «Ευχαριστώ για το μαχητικό και όμορφο παιχνίδι την Ταταμπάνια. Μια μεγάλη ομάδα που την γνωρίζω καλά από την καριέρα μου στην Ουγγαρία. Είναι μια σπουδαία νίκη αυτή που πετύχαμε. Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς, αλλά αυτή τη φορά όλα κύλησαν καλά για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά και κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση. Πήραμε μια ιστορική νίκη για το ελληνικό χάντμπολ, θα συνεχίσουμε να είμαστε φιλόδοξοι».

Βλάνταν Μάτιτς (Προπονητής Γκρούντφος Ταταμπάνια): «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στην άμυνα και στην επίθεση, αντίθετα εμείς αργοί σε όλους τους τομείς. Μας έβαλε δύσκολα η ΑΕΚ και εμείς δεν είχαμε απαντήσεις. Πολύ κακή στιγμή για εμάς, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, το γνωρίζαμε αλλά δεν μπορέσαμε να την σταματήσουμε. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για την Ταταμπάνια αλλά αυτή είναι η ζωή».

Άνταμ Γιουχάζ (Αρχηγός Γκρούντφος Ταταμπάνια): «Δεν ήταν η καλύτερη μέρα για εμάς. Πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πετύχουμε τους στόχους μας. Κάναμε πολλά λάθη, ανόητα, αβίαστα. Κοστίζει αυτή η ήττα. Χρειάζεται δουλειά για την ομάδα μου για να ξεπεράσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τραυματίες, είχαμε παίκτες που έλειψαν, αλλά θέλαμε κάτι από αυτό το ματς και δεν πήραμε τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ