Έτοιμη για τη «μάχη» με την Σαφχάουζεν η ΑΕΚ

Έτοιμη για τη «μάχη» με την Σαφχάουζεν η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Καντέτεν Σαφχάουζεν για την έκτη αγωνιστική του EHF European League και με τη βοήθεια του κόσμου της θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Την Καντέτεν Σαφχάουζεν υποδέχεται την Τρίτη (07/12, 19:45) στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας η ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του Group D του EHF European League. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες στην έναρξη του β’ γύρου των ομίλων, κόντρα στους Ελβετούς. Σε αυτή τη μεγάλη «μάχη» άπαντες στην ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει τους τρεμπλούχους.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε live streaming από την ιστοσελίδα ehftv.com, κάνοντας απλά εγγραφή και εντελώς δωρεάν.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Τζηρά, Αραμπατζή, Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μπεντζιλαλί, Πλάθα, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη, Μυλωνά, Μόγια, Μπεριά, Καλόμοιρο, Ηλιόπουλο.

Αυτή θα είναι η 60η ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετρά 29 νίκες, 4 ισοπαλίες και 26 ήττες, καθώς και 1655 τέρματα υπέρ και 1549 τέρματα κατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ