Δημητρούλιας – «Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές»

Δημητρούλιας – «Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές»

Ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο από το ματς με τη Σαφχάουζεν τονίζοντας πως η διαιτησία δεν σεβάστηκε την Ένωση.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Σαφχάουζεν, ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς οι διαιτητές δεν την σεβάστηκαν κάνοντας πολλά λάθη εις βάρος της ομάδας του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όσα είπε ο Δημητρούλιας:

«Συγχαρητήρια στην Καντέτεν για την επιτυχία της. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας. Διαθεσαμε πολύ χρόνο στην προετοιμασία της τακτικής για να μην έχουμε τα κενά που είχαμε στο πρώτο ματς. Θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των αντιπαλων. Δεν είχαμε σεβασμό από το διαιτητικό δίδυμο.

Έκαναν πολλά λάθη εις βάρος μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια τους. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Και όσοι έπαιζαν αλλά και όλα τα μέλη της αποστολής. Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τον ανάλογο σεβασμό από τη διαιτησία».

Για τον Κανέγιας των Ελβετών: «Ο Κανέγιας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, τα έκανε όλα, ήταν ευλογία για την ομάδα του και εφιάλτης για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ