Ανακοίνωσε τον Μάτσκεβιτς η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε τον Μάτσκεβιτς η ΑΕΚ

Στην απόκτηση του Λευκορώσου τερματοφύλακα, Ιβάν Μάτσκεβιτς, προχώρησε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Με επίσημη ανακοίνωση, η Ένωση ενημέρωσε πως έκανε δικό της για τα επόμενα δύο χρόνια τον Λευκορώσο τερματοφύλακα, Ιβάν Μάτσκεβιτς, ο οποίος έχει εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της για συνεργασία δύο ετών με τον σπουδαίο διεθνή Λευκορώσο τερματοφύλακα, Ιβάν Μάτσκεβιτς!

O 30χρονος (08/05/1991) άσσος, θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ, από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ιβάν Μάτσκεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Άρκατρον, όπου αγωνίστηκε έως το 2011. Ακολούθησε μία σπουδαία 4ετία στην Μινσκ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Λευκορωσίας το 2012 και το Challenge Cup το 2013. Mε την Μινσκ αγωνίστηκε και στο EHF Cup, με την Στεάουα Βουκουρεστίου να τον προσθέτει το 2015 στο ρόστερ της.

Το 2017 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, επιστρέφοντας στην Λευκορωσία για λογαριασμό της Μέσκοβ Μπρεστ, κατακτώντας 4 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, ενώ και φέτος βρίσκεται με την ομάδα του στην κορυφή του Πρωταθλήματος. Με την Μπρεστ αγωνίστηκε και στα σαλόνια του Champions League, κάνοντας αισθητή την παρουσία του με μεγάλες εμφανίσεις, φτάνοντας μια φορά στα Προημιτελικά, δύο φορές στη φάση των «16» και μια φορά στη φάση των Ομίλων. Με την Μπρεστ, κατέκτησε δύο φορές την 3η θέση στη SEHA League.

Αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την οποία συμμετέχει ανελλιπώς σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ο Ιβάν Μάτσκεβιτς δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, είναι η Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ελλάδος. Έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα σε όλη την Ευρώπη και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παίξω για αυτή τη σπουδαία ομάδα και για τον κόσμο της».

Ιβάν, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ