Μπουκοβίνας: «Δύσκολη η απόφαση να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω»

Μπουκοβίνας: «Δύσκολη η απόφαση να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω»

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας μίλησε για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών αλλά και για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στη Γερμανία για τη νέα σεζόν.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας μίλησε στον OVER FM για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία για τα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να συνεχίσει τη νέα σεζόν την καριέρα του στη Γερμανία.

Όσα είπε ο Μπουκοβίνας:

Για την προετοιμασία ενόψει Βοσνίας: «Είναι μια σύντομη προετοιμασία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των σωματείων. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια με τη Βοσνία που προέρχεται από ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με καλούς παίκτες. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και νομίζω ότι θα κριθεί στις άμυνες. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, όπως στα προηγούμενα έξι παιχνίδια. Είναι ένα χαρακτηριστικό της ομάδας που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε πιο έτοιμοι γιατί όλοι οι αθλητές έχουν περισσότερες εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πολύ καλές ομάδες, διασυλλογικά και αυτό έχει φανεί στο γήπεδο, είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό, ποντάρουμε σε αυτό και στο ότι θα παλέψουμε ο ένας για τον άλλον. Το τάιμινγκ είναι πολύ καλό για τα παιχνίδια αυτά. Αν εξαιρέσει την απουσία του Τάσου Παπαδιονυσίου, που θα παίξουμε και γι’ αυτόν, ερχόμαστε όλοι από δυνατά παιχνίδια. Έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και αυτό είναι κάτι που έλειπε. Πατάμε καλά και ελπίζουμε να βγει στο γήπεδο».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για εμένα. Από πλευράς μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πάρουμε μια πρόκριση που είναι το όνειρο όλων των παιδιών. Κοιμόμαστε με αυτή την ελπίδα. Ό,τι μπορώ να κάνω θα το κάνω».

Για την απόφαση να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί πάντα όταν φεύγεις στο εξωτερικό είναι δύσκολο, αλλά η Γερμανία είναι Γερμανία. Στο χώρο μας τα πρωταθλήματα της Γερμανίας θεωρούνται η Μέκκα του παγκόσμιο χάτνμπολ. Είναι μια πολύ ιστορική ομάδα η Γκροσβάλσταντ, με πολλούς τίτλους, φοβερές εγκαταστάσεις. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και δεν μπορούσα να την αφήσω να περάσει. Ήρθε η πρόταση το συζήτησα, μιλήσαμε και το αποφάσισα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ