Αθώος ο Λιάπης, παίζει στον «τελικό» με Μαυροβούνιο

Αθώος ο Λιάπης, παίζει στον «τελικό» με Μαυροβούνιο

Η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ αθώωσε τον διεθνή πίβοτ, Νίκο Λιάπη.

Ο Νίκος Λιάπης θα ενισχύσει την εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών στον αυριανό (17/4, 19:00) αγώνα ρεβάνς με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα για τον β΄ γύρο των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023, από τον οποίο θα κριθεί η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Και αυτό γιατί η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF) αθώωσε τον διεθνή πίβοτ, ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με τους Βαλκάνιους στη Χαλκίδα.

Η σχετική απόφαση της EHF κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και ο παίκτης τίθεται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Ζαραβίνα για τον αυριανό «τελικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος άσος έχει ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Ποντγκόριτσα, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συμπεριλάβει σε αυτή, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, και τον Νίκο Τζωρτζίνη, προκειμένου ο τελευταίος να έπαιρνε τη θέση του Λιάπη στην 16άδα, εάν η EHF τον τιμωρούσε με αποκλεισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ