Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ η Τσικνάκη

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ η Τσικνάκη

Η Εμμανουέλα Τσικνάκη ανανέωσε την συνεργασία της με την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Για τέταρτη χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Εμμανουέλλα Τσικνάκη. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την παραμονή της 22χρονης διεθνούς τερματοφύλακα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Εμμανουέλλα Τσικνάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη του 2000 με ύψος 170cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα ‘ασπρόμαυρα’, μετά την περυσινή περήφανη κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ.
Η Εμμανουέλλα Τσικνάκη συνέβαλλε τα μέγιστα στην περυσινή πορεία του ΠΑΟΚ mαteco, με αποκορύφωμα την ανάδειξή της ως MVP του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Εμμανουέλα Τσικνάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρίσκομαι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Ελπίζω να μπορέσουμε να επαναλάβουμε την περυσινή πορεία μας, συνδυαστικά με μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ