Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε τον Βέμπερ!

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε τον Βέμπερ!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια πολύ μεγάλη κίνηση, καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου εξτρέμ, Ρόμπερτ Βέμπερ.

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Ρόμπερτ Βέμπερ, καθώς ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη. Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για τους πρωταθλητές Ελλάδας, από το πάνω ράφι, μιας και μιλάμε για εναν εκ των κορυφαίων εξτρέμ στο γερμανικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Ο Βέμπερ υπέγραψε το συμβόλαιο του και έρχεται στην Ελλάδα για να ανεβάσει επίπεδο τους πρωταθλητές στην προσπάθεια να διατηρήσουν τα σκήπτρα του στην Handball Premier. Ο 37χρονος είναι ένας αθλητής που έχει αγωνιστεί για πάνω από 13 χρόνια στη Γερμανία και μετράει 2.435 γκολ και δύο βραβεία πρώτου σκόρερ στην Bundesliga, ενώ είναι αναπόσπαστο μέλος της εθνικής ομάδα χάντμπολ της Αυστρίας, με την οποία μετράει 799 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ρόμπερτ Βέμπερ. Ο Αυστριακός δεξιός εξτρέμ (ημ. γέννησης 25/11/1985, ύψος 1,79μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Ρόμπερτ Βέμπερ έρχεται στον Πειραιά, με σπουδαία καριέρα στη Γερμανία, όπου μετρά 2.435 γκολ και δύο βραβεία πρώτου σκόρερ στην Bundesliga. Για 10 χρόνια (2009-19), αγωνίστηκε στο Μαγδεμβούργο, ενώ την τελευταία τριετία, ήταν στην επίσης γερμανική HSG Nordhorn-Lingen. Πρόκειται για αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας, με την οποία μετρά 182 συμμετοχές και 799 τέρματα».

Η δήλωση του Ρόμπερτ Βέμπερ στο olympiacossfp.gr:

«Ανυπομονώ πραγματικά, να παίξω για αυτόν τον σπουδαίο και ιστορικό σύλλογο στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου μίλησαν για τους στόχους τους και με έπεισαν να κάνω αυτό το βήμα και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε όλα αυτά. Έχω ήδη ακούσει πολλά για τον Ολυμπιακό και τους μεγάλους οπαδούς του και φυσικά, για την όμορφη χώρα. Ήταν μια εύκολη απόφαση, μια εύκολη επιθυμία να έρθω στον Ολυμπιακό. Είναι υπέροχο, καθώς πολλοί φίλαθλοι μου έστειλαν να γίνω μέλος της οικογένειας των κόκκινων».

Προηγούμενες ομάδες:

2004-08 Alpla HC Hard (Αυστρία)

2008-09 HBW Balingen-Weilstetten (Γερμανία)

2009-19 Μαγδεμβούργο (Γερμανία)

2019-22 HSG Nordhorn-Lingen (Γερμανία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ