Καρασαββίδης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι – Δεν είναι ποτέ εύκολα τέτοια ματς»

Καρασαββίδης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι – Δεν είναι ποτέ εύκολα τέτοια ματς»

O Γιώργος Καρασαββίδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος για την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό, ενώ οι παίκτες των Ερυθρόλευκων τόνισαν το πόσο σημαντικό ήταν να ξεκινήσει η σεζόν με έναν τίτλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του Super Cup στο Χάντμπολ ανδρών, φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου μετά τη νίκη με σκορ 30-24 επί της Πυλαίας.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Καρασαββίδης, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, όπως φυσικά και οι παίκτες των Πειραιωτών που έφτασαν στον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι δηλώσεις του προπονητή και των παικτών του Ολυμπιακού:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Κερδίσαμε, αλλά όχι εύκολα. Η Πυλαία είναι μια πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όταν βγήκαν τα σουτ που έπρεπε να βγουν από τα τέρματα μας, φάνηκε και η διαφορά. Ήταν το πρώτο επίσημο ματς, δεν τρέξαμε όσο θέλαμε, αλλά είναι ματς που δίνει κούπα και πάντα αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ, μα ποτέ εύκολα».

Πέτρος Κανδύλας: «Πρώτο παιχνίδι στη σεζόν, πρώτο τρόπαιο. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά. Ξέραμε από πριν ότι αντιμετωπίζαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, το είχε δείξει και πέρυσι. Περιμέναμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Λόγω της ποιότητας μας, στο τέλος ήμασταν πιο φρέσκοι, είχαμε καθαρό μυαλό, για αυτό και φτάσαμε δίκαια σε αυτή τη νίκη, που μας έδωσε το Super Cup. Αυτή η ομάδα χτίστηκε για να έχει πάθος, είναι το σήμα κατατεθέν μας, η άμυνα και το πάθος που έχουμε. Σεβόμαστε την Πυλαία. Μόνο αν παίζουμε στο 100% σεβόμαστε τον αντίπαλο, αυτή είναι η άποψη μου».

Ρόμπερτ Βέμπερ: «Σίγουρα, ήταν δύσκολο, αφού ήταν ματς που δίνει τίτλο. Νομίζω ότι και οι δύο πάλεψαν για τον τίτλο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Είμαι εδώ για να κερδίζουμε τρόπαια, για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, κερδίζει τίτλους και φαίνεται και από τώρα, που πρώτο επίσημο ματς πήρε τρόπαιο! Ο κόσμος μας είναι σούπερ. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Μπάμπης Δομπρής: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τη χρονιά με μία τέτοια νίκη και ένα τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικό, που φέραμε άλλο ένα τρόπαιο στον σύλλογο. Θέλαμε αυτό τον τίτλο στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού και τα καταφέραμε. Τώρα, στρέφεται όλη η προσοχή μας στο ματς με την ΑΕΚ. Το σημερινό ήταν ένα καλό τεστ. Είμαστε νικητές και τώρα κοιτάζουμε το ντέρμπι του Σαββάτου».

Ολιβιέ Νιόκας: «Για μένα, είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε σωστά στη σεζόν, είναι ο πρώτος τίτλος! Δεν ήταν εύκολο ματς, αλλά το σημαντικό είναι ο τίτλος που κερδίσαμε. Θέλω να κερδίσουμε κι άλλα τρόπαια με τον Ολυμπιακό, είμαι χαρούμενος για τον πρώτο τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ