«Σκιές» και… συμπτώσεις στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

«Σκιές» και… συμπτώσεις στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να έχει κόσμο το γήπεδο στο ντέρμπι του χάντμπολ, αλλά να μην μεταδίδεται τηλεοπτικά οδηγεί σε πολλά ερωτηματικά.

Η ΑΕΚ και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κοντράρονται στην πρεμιέρα της Handball Premier και ήδη φαίνεται να μαζεύονται οι πρώτες «σκιές», πριν καν ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε να έχει κόσμο το γήπεδο στο ντέρμπι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει τιμωρία από τους τελικούς ανάμεσα σε κιτρινόμαυρους και ερυθρόλευκους.

Η μεγάλη… σύμπτωση όμως στο επικείμενο παιχνίδι είναι πως ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε εκτός από την παρουσία κόσμου, να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η αναμέτρηση σαν τιμωρία, κάτι που φυσικά δημιουργεί ακόμη πιο πολλά ερωτηματικά.

Αναμφίβολα και στις δυο… ιδιαίτερες αποφάσεις που έχει λάβει ο αθλητικός δικαστής και παρότι υπό κανονικές συνθήκες θα υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη, η ομάδα που μοιάζει να ευνοείται είναι ο γηπεδούχος και όχι ο φιλοξενούμενος, ενώ ακόμη μια… σύμπτωση ενόψει της νέας σεζόν είναι πως ορίστηκε το ντέρμπι του πρωταθλήματος στην πρεμιέρα με γηπεδούχο την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ