Βέμπερ στο «10»: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ήρθα για να πάρω τίτλους»

Βέμπερ στο «10»: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ήρθα για να πάρω τίτλους»

Όλα όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ρόμπερτ Βέμπερ στο πλαίσιο της media day των «ερυθρόλευκων».

Σήμερα έλαβε χώρα η media day του τμήματος Χάντμπολ του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της οποίας «ερυθρόλευκοι» παίκτες μίλησαν για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλα και για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένας από αυτούς ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Ρόμπερτ Βέμπερ, ο οποίος μίλησε στο «10» για την απόφαση του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Γερμανίας, αλλά και για την «δίψα» που έχει ώστε να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων με την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Οι πρώτες εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό:

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε αυτήν την χώρα. Είναι πολύ ωραία για να ζήσω με την οικογένειά μου και νιώθουμε πολύ καλά. Από την ομάδα ήξερα ήδη κάποια από τα παιδιά εδώ και ήταν πολύ εύκολο. Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση πόσο καλά ήταν τα πράγματα εδώ. Ήξερα για τον Ολυμπιακό ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πολλούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα και ήταν τιμή για μένα να έρθω στον Ολυμπιακό.

Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να πεις ναι στον Ολυμπιακό;

Νιώθω πως η καριέρα μου δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχω να δώσω πράγματα και νιώθω πολύ καλά, έχουμε εξαιρετικούς ανθρώπους στο επιτελείο. Ίσως παίζει ρόλο και ο ήλιος αλλά νιώθω 10 χρόνια νεότερος. Ήμουν 15 χρόνια στη Γερμανία και ήθελα να δοκιμάσω σε μια άλλη χώρα και τότε ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού που είναι πρωταθλητές και αγωνίζονται και στην Ευρώπη. Είμαι εδώ για να πάρουμε τίτλους, κερδίσαμε το Σούπερ καπ και έχουμε άλλους τρεις ακόμα.

Έχεις κάποιο προσωπικό στόχο για τη σεζόν;

Θέλω να το ευχαριστηθώ όσο είμαι εδώ αλλά ήδη γνώρισα νέους ανθρώπους και φίλους, ίσως και κάποιους που θα είμαστε φίλοι για πάντα και φυσικά θέλω να κατακτήσω τίτλους και να προχωρήσουμε όσο γίνεται στην Ευρώπη

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ