Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση κόντρα στη ΧΑΝΘ

Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση κόντρα στη ΧΑΝΘ

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιστρέφει μετά από περίπου έναν μήνα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και υποδέχεται τη ΧΑΝΘΑ για την 21η αγωνιστική της Hanball Premier.

Μετά από ένα μήνα περίπου, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Το Σάββατο (18/3) στις 14:00 (YouTube/OSFP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την ΧΑΝΘ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Μετά τη νίκη (28-20) επί του Ιωνικού στις 24/2, στη Νέα Φιλαδέλφεια (20ή αγωνιστική), ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα και θέλει μία ακόμη νίκη στην έδρα του, αυτή τη φορά επί της ΧΑΝΘ, ώστε να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του, στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Βεζένκοφ!

Δηλώσεις:

Βύρων Παπαδόπουλος:

«Επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Σε αυτό το διάστημα των τριών εβδομάδων, δουλέψαμε αρκετά σκληρά και σκοπός είναι, να μας βγει αυτή η δουλειά και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και στο Final-4 του Κυπέλλου. Αύριο, είναι ένα ματς με μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τους δικούς μας, θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί, να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να δοκιμάσουμε πράγματα, που θα μας βοηθήσουν και θα μας δώσουν λύσεις στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ