Ολυμπιακός: Μετά το κύπελλο, το ντάμπλ! Το έκανε πέρσι και θα το ξανακάνει

Ολυμπιακός: Μετά το κύπελλο, το ντάμπλ! Το έκανε πέρσι και θα το ξανακάνει

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν αύριο με εκτός έδρας ματς στους τελικούς του πρωταθλήματος, κόντρα στην ΑΕΚ, ομάδα που της έχουν... πάρει τον αέρα και θέλουν να το... ξανακάνουν.

Να το ξανακάνει…

Οι τελικοί της Handball Premier ξεκινούν την Κυριακή με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή να αντιμετωπίζει την  ΑΕΚ στις 15:00 το μεσημέρι και θα προσπαθήσει να… σπάσει την έδρα της Ένωσης, κάτι που έκανε και πέρσι. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» τότε, είχαν επικρατήσει των «κιτρινόμαυρων» με 3-1 στη σειρά σπάζοντας την έδρα τους από τον πρώτο κιόλας αγώνα όταν είχαν κερδίσει με 29-26 την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Λιντς – Νιούκαστλ 2-2: Δεν «χ»άρηκε καμία

Με οδηγό και το κύπελλο

Φέτος λοιπόν και με οδηγό το κύπελλο στο οποίο οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού είχαν επικρατήσει των «κιτρινόμαυρων» με σκορ 24-21 στον ημιτελικό για το κατακτήσουν μετά, έτσι και τώρα θα προσπαθήσουν να κάνουν το μπρέικ νωρίς για να φτάσουν στο τρόπαιο του πρωταθλητή. Αξίζει να θυμηθούμε πως πέρσι η σειρά είχε εξελιχθεί ως εξής:

1oς τελικός Παρασκευή 6 Μαΐου

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 26-29 παρ.

2ος τελικός Τρίτη 10 Μαΐου

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 22-21

3ος τελικός Δευτέρα 16 Μαΐου

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 26-23

4ος τελικός Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός- ΑΕΚ 25-23

Σύμφωνα πάντως με τον κόουτς Γραμματικό μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν πάρει τα… μέτρα της ΑΕΚ τελευταία, ωστόσο περιμένουν την αντίδραση της, αρχής γενομένης από το ματς το αυριανό στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ αλλά θα είναι έτοιμοι.

«Είναι μια νέα σειρά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς, πρέπει να αφήσουμε πίσω το Final-4 του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τίτλου και να δούμε πως θα ανταποκριθούμε καλύτερα για το πρωτάθλημα.

Έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, όταν αρχίσει το ματς, να τα αφήσουμε πίσω και να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε.

Ξέρουμε και περιμένουμε, ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, αλλά πρέπει κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να ανταποκριθούμε στη σειρά. Ξεκινάμε, αύριο, μέσα στο ΟΑΚΑ και θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα. Η σειρά θα είναι μεγάλη», δήλωσε ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός που περιμένει οι παίκτες του να μην «χαλαρώσουν» και να φύγουν με το αποτέλεσμα που… πρέπει, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος συνολικά, και δεύτερου συνεχόμενου για φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όπως προαναφέραμε, οι «ερυθρόλευκοι» αν κάτι ξέρουν είναι να παίρνουν ματς μέσα… στο σπίτι του αντιπάλου και θα είναι έτοιμοι να το κάνουν ξανά…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ