Πρώτη συγκέντρωση με μεγάλες φιλοδοξίες στην ΑΕΚ (pics)

Πρώτη συγκέντρωση με μεγάλες φιλοδοξίες στην ΑΕΚ (pics)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης (26/6).

To απόγευμα της Τετάρτης (26/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Αλέξη Αλβανού, ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη νέα απαιτητική σεζόν.

Παρόντες ήταν οι: Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Ηλιόπουλος, Μαρτίνοβιτς, Κομαρζέφσκι, Μάλλιος, Κρητικός, Β. Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Λέμος, Κεδέρης, Ρογκούλσκι, Ρασπίτσος. Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Μάτσκεβιτς και Αραμπατζής.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη φωτογραφία του Σλούκα με τα πράσινα

Το «παρών» φυσικά έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Σταμάτης Παπασταμάτης, που ευχήθηκε για μια σεζόν με υγεία για όλους, καθώς και ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος και Μέλος του ΔΣ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης, και ο Team Manager του τμήματος και Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες, παλιούς και νέους, ευχόμενος υγεία ενώ στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που πάντα είναι ο οδηγός στην ΑΕΚ για επιτυχίες. Μετά τις ομιλίες, ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση που περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ