Κρίενς Λουκέρνη – ΑΕΚ 39-27: Αντίο στο EHF European League με βαριά ήττα για την Ένωση

Κρίενς Λουκέρνη – ΑΕΚ 39-27: Αντίο στο EHF European League με βαριά ήττα για την Ένωση

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το EHF European League με βαριά ήττα από την Κρίενς Λουκέρνη που επικράτησε με 39-27 της Ένωσης.

Με ήττα ολοκλήρωσε απόψε (5/12) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο εφετινό European League. Ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε στην Ελβετία από την Κρίενς-Λουκέρνη με 39-27, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο, και κατέλαβε την τέταρτη και τελευταία θέση στη βαθμολογία του γκρουπ.

Η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς ολοκλήρωσε την παρουσία της στη φάση των ομίλων με απολογισμό μια νίκη και πέντε ήττες, την ώρα που οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τρίτοι στο γκρουπ με μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο ημίχρονο η Κρίενς-Λουκέρνη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 18-14.

Διαβάστε επίσης: Εφές – Παναθηναϊκός AKTOR 71-68: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έχασε και από την… μισή Εφές

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Μαντάλινιτς στην αναμέτρηση των… απογοητευμένων (σ.σ. και οι δύο ομάδες είχαν τεθεί και μαθηματικά εκτός της διεκδίκησης του «εισιτηρίου» για τους «16»). Όμως, η ελβετική ομάδα «ανέβασε στροφές» μετά το 2-2 και προηγήθηκε 9-4 στο 13΄, ενώ διατηρούσε ένα προβάδισμα 3-5 τερμάτων μέχρι το ημίχρονο, το οποίο βρήκε τους γηπεδούχους στο +4 (18-14).

Σλουμπφ και Σίπιτς έδωσαν «αέρα» έξι τερμάτων στην Κρίενς-Λουκέρνη στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (20-14), ενώ, αφού ο Ζάμπιτς μείωσε σε 22-17 στο 36΄, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα «αναπάντητα» τέρματα και προηγήθηκαν 26-17 στο 39΄. Η εξέλιξη αυτή μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με την Κρινς-Λουκέρνη να φτάνει στο 56΄ σε διψήφιο προβάδισμα χάρη στο γκολ του Ιντρίζι (36-26).

Κρίενς: Σμιντ 5, Κίτελ 3, Βόλφισμπεργκ 1, Τσέπιτς 1, Στεενάερτς 3, Έρτλι 2, Μπονφουά, Μπεμ 3, Σλουμπφ 6, Σίπιτς 9, Ντελτσιάπο, Σέλκερ 1, Λάνγκενικ 3, Μούσα, Ιντρίζι 1, Μπελκαϊέντ 1.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Ζάμπιτς 4, Κρητικός, Γιόνσον 1, Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος 4, Ηλιόπουλος, Τόμε, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 1, Άρσιτς, Σόκολιτς, Λέμος 2, Κεδέρης 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ