«Στροφή» στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

«Στροφή» στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Το Σάββατο (3/2) στις 17:00, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Κιλκίς, για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, με εκτός έδρας «αποστολή», μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη (φάση των «16»), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Το Σάββατο (3/2) στις 17:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Κιλκίς, για τη 13η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διεύρυνση του νικηφόρου του σερί σε «13 στα 13».

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν, σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» του Νίκου Γραμματικού μετρούν 17 θετικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις:

Σάββας Σάββας: «Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, όπως πάντα. Θέλουμε να διευρύνουμε το αήττητό μας σερί στο πρωτάθλημα και να αφήσουμε πίσω μας το ματς με την ΑΕΚ. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας, θέλουμε να βρούμε πάλι το ρυθμό που είχαμε σαν ομάδα, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας, έως το τέλος της σεζόν, για τους στόχους που έχουμε βάλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ