Ολυμπιακός: Με τον Αερωπό στην Ηλιούπολη

Ολυμπιακός: Με τον Αερωπό στην Ηλιούπολη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αερωπό Έδεσσας (9/3, 17:00) για την 18η αγωνιστική της Handball Premier.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (9/3), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αερωπό Έδεσσας, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στις 17:00 (OSFP TV), για τη 18η αγωνιστική της Handball Premier.

Διαβάστε επίσης: Ο Πέρετζ και το ποδόσφαιρο… Ισραήλ (vids)

Μετά το «διπλό» (26-41) στην έδρα του Πανελλήνιου (17η αγωνιστική), οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου θέλουν τη νίκη επί του Αερωπού, για να συνεχίσουν αήττητοι -και στην πρώτη θέση- την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Μπάμπης Δομπρής: «Το ματς με τον Αερωπό Έδεσσας είναι το τελευταίο, πριν τη διακοπή για την εβδομάδα της Εθνικής, με την οποία θα δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με την Ισλανδία. Η αλήθεια είναι, ότι όλο αυτό το διάστημα, έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν με την σλοβενική Κρκα και αύριο, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους από εμάς, να κάνουμε μια πρόβα τζενεράλε, για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Φυσικά, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 60 λεπτά και να πάρουμε το δίποντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ