Handball Premier : Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – Δράμα 34-18

Handball Premier : Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή – Δράμα 34-18

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 6η νίκη του σε 7 αγώνες στη Handball Premier αφού επικράτησε της Δράμας με 34-18.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ομάδα της Δράμας για την 7η αγωνιστική της Handball Premier και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, επικράτησε με 34-18.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στον Τσιτσίνγκο αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα με τον Κρητικό και, μάλιστα, πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων (7-4, 9′). Μέσα σε έξι λεπτά, η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +8 για τον Ολυμπιακό (12-4, 15′). Τα γκολ των Τουνγκελίδη και Σκρόμπιτς κρατούσαν τους Δραμινούς -όσο γινόταν- μες στο παιχνίδι, οι οποίοι παρ’ όλα αυτά ήταν στο -10 με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (18-8).

Οι Δραμινοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσαν στα 7 γκολ τη διαφορά (19-12, 35′). Οι ερυθρόλευκοι, εντούτοις, χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να επανακτήσουν το προβάδισμα των 10 τερμάτων χάρη στους Κωστακίδη, Χάλαρη και Τζηρά (22-12, 39′). Ο Ολυμπιακός το μόνο που είχε να κάνει ήταν να διαχειριστεί τον εναπομείναντα χρόνο. Η διαφορά δυναμικότητας, μάλιστα, ήταν τέτοια με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 27-15 (50′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 34-18.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ