Νέα ήττα για τον Διομήδη από τη Ντιναμό Βίκτορ (32-28) και Ευρωπαϊκός αποκλεισμός

Νέα ήττα για τον Διομήδη από τη Ντιναμό Βίκτορ (32-28) και Ευρωπαϊκός αποκλεισμός

Ο Διομήδης μετά και από τη δεύτερη ήττα από τη Ντιναμό Βίκτορ (32-28) αποκλείστηκε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στρέφει την προσοχή του στην Handball Premier.

Ο Διομήδης Άργους είχε από το ξεκίνημα δύσκολο έργο απέναντι στη Ρωσική Ντιναμό Βίκτορ και η προσπάθεια ανατροπής της ήττας του πρώτου παιχνιδιού στην Ελλάδα έκανε την πρόκριση ακόμα πιο δύσκολη.

Η ομάδα του Άργους προσπάθησε αρκετά αλλά δεν γλίτωσε την δεύτερη ήττα που σήμανε και τον αποκλεισμό του από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος.

Οι Ρώσοι μπήκαν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και προσπάθησαν να εξαλείψουν το όνειρο πρόκρισης του Διομήδη. Με το σκορ στο ημίχρονο στο 20-11 υπέρ των γηπεδούχων η Ελληνική ομάδα χρειαζόταν κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση.

Δίχως να έχει τίποτα να χάσει, ο Διομήδης έπαιξε πιο ελεύθερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μαζέψει την διαφορά φτάνοντας στο τελικό 32-28.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και την Handball Premier που ξεκινά και πάλι τον Νοέμβρη μιας και ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ -ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 32-28 (20-11 ημχ.)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ (Σεργκέι Κλενόφ): Ζαμπολότσκι, Μαζούροφ 1, Ντάσκο 8, Νεκράσοφ 1, Ιλτίνσκι 3, Βελίκι, Μιρζόεφ, Ζόκολοφ 5, Χαριτόνοφ, Κασάτκιν 4, Τσόκολ, Οτρέζοφ 4, Πασένοφ, Γκρότσκι 4, Βόλκοφ 2, Πσενίτσνι.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Αργυρού 2, Αρσενασβίλι 4, Μπότσαρης, Χαντέλης 7, Χειβιδόπουλος 1, Χερουβείμ, Δάσκαλος 2, Κρεμαστιώτης 3, Παπαντωνόπουλος, Ρουσσόπουλος 2, Τότος, Τσάτσας 1, Τσιγαρίδας 5, Ζλατάνος 1.

Διαιτητές: Ιβάνοβιτς-Βούισιτς (Μαυροβούνιο), Δίλεπτα: 3-6, Πέναλτι: 2/3-3/4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ