Ζαραβίνας: «Δείξαμε σοβαρότητα, θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Ζαραβίνας: «Δείξαμε σοβαρότητα, θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί του Φοίβου Συκεών – Τσίλης: «Σε κάθε ματς το 100%».

Στη σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών στάθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 34-19, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε επίσης ότι η διακοπή του πρωταθλήματος, για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Euro 2020, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος με τη σοβαρότητα που δείξαμε σήμερα, ειδικά όταν μπήκαν και τα νέα παιδιά και βρήκαν ρυθμό η ομάδα απέδωσε πολύ καλύτερα. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας κάνει καλό γιατί πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση δύο τριών τραυματιών».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Άγγελος Τσίλης, ο οποίος τόνισε ότι σε όλα τα παιχνίδια οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους: «Αυτός είναι ο στόχος από την αρχή της χρονιάς, να δείχνουμε ακόμα και σε παιχνίδια όπως το σημερινό ότι δεν χαλαρώνουμε. Πρέπει σε όλα τα ματς να δίνουμε το 100% και να αποδεικνύουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και πόσο μεγάλη είναι η ποιοτική διαφορά που μας χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ