Ζαραβίνας: «Δείξαμε σοβαρότητα, θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί του Φοίβου Συκεών – Τσίλης: «Σε κάθε ματς το 100%».


Ζαραβίνας: «Δείξαμε σοβαρότητα, θα μας κάνει καλό η διακοπή» | to10.gr

Στη σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών στάθηκε ο Γιώργος Ζαραβίνας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 34-19, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε επίσης ότι η διακοπή του πρωταθλήματος, για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Euro 2020, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος με τη σοβαρότητα που δείξαμε σήμερα, ειδικά όταν μπήκαν και τα νέα παιδιά και βρήκαν ρυθμό η ομάδα απέδωσε πολύ καλύτερα. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας κάνει καλό γιατί πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση δύο τριών τραυματιών».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Άγγελος Τσίλης, ο οποίος τόνισε ότι σε όλα τα παιχνίδια οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους: «Αυτός είναι ο στόχος από την αρχή της χρονιάς, να δείχνουμε ακόμα και σε παιχνίδια όπως το σημερινό ότι δεν χαλαρώνουμε. Πρέπει σε όλα τα ματς να δίνουμε το 100% και να αποδεικνύουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και πόσο μεγάλη είναι η ποιοτική διαφορά που μας χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο