Απαράδεκτη γκάφα της ΕΡΤ: Έγραψαν Makedonia τα Σκόπια!

Απαράδεκτη γκάφα της ΕΡΤ: Έγραψαν Makedonia τα Σκόπια!

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η γκάφα της ΕΡΤ να αναφέρει τα Σκόπια ως MKD (Μακεδονία δηλαδή) στον αγώνα της Εθνικής χάντμπολ.

Την οργή των Ελλήνων τηλεθεατών προκάλεσε η τραγική γκάφα της κρατικής τηλεόρασης (της ΕΡΤ 3 συγκεκριμένα) στο παιχνίδι χάντμπολ της Εθνικής μας με τα Σκόπια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην κάρτα του το σκορ η ομάδα των Σκοπίων εμφανίστηκε ως MKD, δηλαδή Μακεδονία(!!!), γεγονός το οποίο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις πολλών τηλεθατών.

Το τηλεφωνικό κέντρο τόσο στην Αγία Παρασκευή, όσο και στη Θεσσαλονίκη πήρε… φωτιά, από αγανακτισμένους Ελληνες πολίτες που τα «έψαλαν» στους υπευθύνους.

Λίγο μετά τα παράπονα, το όνομα στην κάρτα άλλαξε και αναγραφόταν ως FYROM, όπως συνηθίζεται δηλαδή τα τελευταία χρόνια.

Να αναφέρουμε ότι η κατάσταση πριν το ματς μύριζε… μπαρούτι καθώς στις Αρχές υπήρχε φόβος ότι το ματς θα εξελισσόταν σε ένα άτυπο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό από αρκετούς συμπολίτες μας. Γι’ αυτό άλλωστε και αποφασίστηκε να μην βγουν εισιτήρια και το κλειστό της Λυκόβρυσης στη Κοζάνηνα φιλοξενήσει λίγο κόσμο με προσκλήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ