Ολυμπιακός – Αρης Νικαίας 26-15

Ολυμπιακός – Αρης Νικαίας 26-15

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 26-15 τον Αρη Νικαίας στον τελευταίο του αγώνα για το 2018 και συνέχισε την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στη Handball Premier.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε σχετικά εύκολα με 26-15 τον Αρη Νικαίας για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Ερυθρόλευκοι διεύρυναν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και πηγαίνουν αήττητοι στη διακοπή των εορτών. Οι Πειραιώτες θα περάσουν τις εορτές με τις οικογένειές τους και θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πρώτοι σκόρερ του αγώνα ήταν οι Τζηράς και Ρέινα που πέτυχαν από πέντε γκολ και τους ακολούθησε ο Κρητικός με τέσσερα. Από τους φιλοξενούμενους, τρία είχε ο Μελετάκος και δύο ο Μιμίκος.

Στα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ (2-2, 5-5, 7-8), με τον Ολυμπιακό μετά το 15άλεπτο να ανεβάζει στροφές και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν με 12-9, ενώ έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +7 (17-10). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι παρέμειναν σοβαροί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα προηγήθηκε με 21-10 και στη συνέχεια με 25-13, με το τελικό 26-15 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-5, 7-8, 12-9, 14-10, 17-10 (ημ.), 21-10, 22-12, 23-13, 25-13, 25-13, 26-15

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Λιάπης, Κρητικός 4, Τζηράς 5, Καραμπουρνιωτης 2, Λέμος 2, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Ασβεστάς 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 1, Μπούμπαλο 2, Κόντης 2, Τσιλιμπάρηε, Άρσιτς, Αραακόπουλος, Τσίλης 1

Άρης Νικαίας: Λαδάκης, Αθανασίου, Βλάχος 2, Μελετάκος 3, Γρηγοράκης, Μουμάτος 1, Μαλανδράκης, Ταβλαρίδης, Χαρμάνης, Μιμίκος 2, Χουρσουντιάν 1, Χαραλάμπους 1, Βίδρας, Αντωνιάδης, Αμανατίδης, Βλαχοθανάσης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε:  «Ήταν μια εύκολη επικράτηση. Είχαμε μεν ένα νωθρό ξεκίνημα αλλά τα παιδιά ήταν σοβαρά και συγκεντρωμένοι και έτσι χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για την απαιτητική συνέχεια και στις δυο διοργανώσεις. Στο φινάλε του 2018 είχαμε και τον τραυματισμό του Δεληχρήστου, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και τον περιμένουμε πίσω κοντά μας ακόμα πιο δυνατό».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε: «Ήταν ένας αγώνας που τον κάναμε εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν πολύ μαχητικός. Όσο κυλούσε ο αγώνας, διευρύναμε τη διαφορά μας. Έχουμε πιο μεγάλο ρόστερ, έρχεται και η κούραση και έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση. Είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν και ο στόχος μας από την αρχή. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε ώστε να προετοιμαστούμε για τα δυνατά παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο Θοδωρή το Δεληχρήστο, το μεγάλο άτυχο του αγώνα με το Νηρέα. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και τον περιμένουμε να επανέλθει ακόμα πιο δυνατός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ