Ολυμπιακός: Με Χάλαρη απέναντι στην Πυλαία

Ολυμπιακός: Με Χάλαρη απέναντι στην Πυλαία

Ο 25χρονος εξτρέμ επέστρεψε στους Πειραιώτες και αύριο το απόγευμα (12/01, 18:00) θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Πυλαία, για την 12η αγωνιστική.

Στη δράση επιστρέφουν οι ομάδες της Handball Premier μετά τη διακοπή για τις εορτές, με τον Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου να υποδέχεται την Πυλαία, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό του Ρέντη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με στόχο να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, που θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο Γιώργος Ζαραβίνας στον αυριανό αγώνα θα έχει στη διάθεσή του και τον Αντώνη Χάλαρη, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Αντίθετα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία, Θοδωρή Δεληχρήστο, που θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Αντώνης Κόντης, Νικόλας Λιάπης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας ενόψει του αγώνα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι του Β’ Γύρου και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε πάρα πολύ σοβαροί και να βρούμε ρυθμό όσο το δυνατό πιο γρήγορα γιατί ακολουθούν πάρα πολύ δύσκολα ματς μέσα στο Γενάρη. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει παρουσιάσει πάρα πολύ καλά στοιχεία μέσα στη χρονιά και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προετοιμασμένοι για αυτό τον αγώνα».

Aντώνης Χάλαρης από την πλευρά του δήλωσε: «Καταρχάς να πούμε καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα μου. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και ξέρει πώς να κερδίζει τίτλους και αυτό είναι ένα στοιχείο που πάντα θέλω να ακολουθώ. Έχουμε μπροστά μας το ματς το παιχνίδι με την Πυλαία με το οποίο ανοίγει ο Β΄γύρος και έχουμε δουλέψει σωστά. Η νίκη είναι μονόδρομος και θα έρθει με σοβαρότητα και εφόσον ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας με την Πυλαία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το OSFP TV, ενώ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ