Handball Premier : Ολυμπιακός – Φίλιππος Βέροιας 32-27

Handball Premier : Ολυμπιακός – Φίλιππος Βέροιας 32-27

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά με μια εξαιρετική εμφάνιση του Τζηρά, στο δεύτερο μέρος, πήρε ακόμα μια νίκη στη Handball Premier και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε, εντός έδρας, του Φίλιππου Βέροιας με 32-27 για την 9η αγωνιστική της Handball Premier κι έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Καμιά ομάδα δεν μπόρεσε, αρχικά, να πάρει το προβάδισμα. Παρ’ όλα αυτά, ο Φίλιππος Βέροιας στη συνέχεια βρέθηκε στο +2 (4-6, 13′). Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν και διεύρυναν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (8-12, 21′). Ο Ολυμπιακός, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στα τρία τέρματα (14-17) με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζηράς πήρε το «όπλο» του και με έξι προσωπικά διαδοχικά τέρματά του μέσα σε επτά λεπτά, έβαλε σε θέση οδηγού τους «ερυθρόλευκους» (21-18, 38′). Εν συνεχεία, ο Ολυμπιακός μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά του φτάνοντας τη διαφορά στο +5 (31-25, 56′). Τελικό σκορ: 32-27.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Π. Κωστακίδης, Κρητικός, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης, Παπαδόπουλος, Κανδύλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Φίλιππος Βέροιας (Θόδωρος Παυλίδης): Ζλατάνος, Ζευγαρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ρίζος, Τσιμπούλας, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Σεϊρεκίδης, Φιλόσογλου, Θ. Κωστακίδης, Αποστολίδης, Γραμματικόπουλος, Κουκουτσίδης, Καλλιαρίδης, Αρσενασβίλι, Γρηγοριάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ