Ολυμπιακός – Αερωπός Έδεσσας 20-16

Ολυμπιακός – Αερωπός Έδεσσας 20-16

Οι Ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» τον Αερωπό Εδεσσας και πλέον επικεντρώνονται στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την αήττητη πορεία του στην Handball Premier συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής επικράτησαν στο κλειστό του Πλάτωνα στη Νίκαια με 20-16 του Αερωπού Εδεσσας για την 14η αγωνιστική και πλέον επικεντρώνονται στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο (8-8), αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Δικέφαλο.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μπούμπαλο με τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία γκολ πέτυχαν Λέμος, Κρητικός και Χάλαρης.

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 1-1, 3-3, 6-5, 6-8, 8-8 (ημ),  10-9, 12-10, 14-11, 16-12, 19-14, 20-16

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσανίκος 1, Μανθός, Κρητικός 3, Τζηράς 1, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 3, Ρέινα 1, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 4, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Χάλαρης 3

Αερωπός Έδεσσας: Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Μαυροδουλάκης, Τζουβάρας 2, Κράλλης 3, Θειδωρόπουλος 3, Δημάκης 2, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 4, Κεσίδης, Κυριάκου, Αρβανιτίδης, Λιόφης

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Το επίπεδο του παιχνιδιού ήταν υψηλό απλά στην αρχή ήμασταν άστοχοι στις επιθέσεις μας. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα σε σχήματα και παίκτες εν όψει του δύσκολου αγώνα της Τετάρτης. Κρατήσαμε ψηλά τον αγωνιστικό μας ρυθμό και ταυτόχρονα ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ακολουθεί το παιχνίδι του κυπέλλου όπου θα πάμε στον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ