Αερωπός-Ολυμπιακός 18-28

Αερωπός-Ολυμπιακός 18-28

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας του Αερωπού με 28-18 και έκλεισε θέση στους τελικούς της Handball Premier.

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στο δεύτερο παιχνίδι του Αερωπού με 28-18 και έκλεισε «θέση» στους τελικούς της Handball Premier.

O Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στην αρχή της αναμέτρησης με 5-2. Ωστόσο κάπου εκεί ο Αερωπός ισορρόπησε την κατάσταση, ανέβασε την επίδοση του σε επίθεση και άμυνα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8. Από αυτό το σημείο, οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει ισχνό προβάδισμα ενός τέρματος στο ημίχρονο (13-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν την υπόθεση νίκη. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα το έκαναν πράξη. Οι Ερυθρόλευκοι σιγά-σιγά ανέβαζαν σταδιακά την απόδοση τους στις δυο πλευρές παρκέ, ανεβάζοντας την υπέρ τους διαφορά, αρχικά στο +7 (15-22), ενώ η διαφορά λίγο αργότερα εκτοξεύτηκε στο +9 (16-25).

Τελικά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με διαφορά 10 τερμάτων, 28-18, παίρνοντας την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος, με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ