Ζαραβίνας: «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, συγκεντρωνόμαστε στον τρίτο τελικό»

Ζαραβίνας: «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι, συγκεντρωνόμαστε στον τρίτο τελικό»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι παρά την ήττα στο ΟΑΚΑ, έμεινε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε στον δεύτερο τελικό της Handball Premier από την ΑΕΚ με 25-22 και η Ενωση να ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά, ωστόσο, ο Γιώργος Ζαραβίνας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο ΟΑΚΑ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του τρίτου παιχνιδιού, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Μετά το σημερινό παιχνίδι καταλαβαίνετε σε τι ύφος και πού θα κινηθούν οι τελικοί πρωταθλήματος. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων, με πολύ ένταση. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Τέλος, εκ μέρους της ομάδας και όλων των παικτών θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Σωκράτη Σκούφα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης είπε:  «Συγχαρητήρια την ΑΕΚ για τη νίκη, ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και πιστεύω να το ευχαριστήθηκε κι ο κόσμος από την τηλεόραση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και το πλάνο μας και δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ, να προηγηθεί με 3 και 4 γκολ. Τώρα η σειρά ισοφαρίστηκε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε γιατί σε τρεις μέρες ξαναπαίζουμε στην έδρας μας και η νίκη είναι μονόδρομος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ