Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη το Σάββατο

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη το Σάββατο

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο χάντμπολ ανδρών ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο (31/8, 19:00) κόντρα στην Μπόρατς για το EHF Cup, στο κλειστό του Ρέντη.

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο χάντμπολ ανδρών είναι κοντά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους αύριο Σάββατο (31/8, 19:00) στο EHF Cup κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκ, στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει, με τη βοήθεια της έδρας του, το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση εν όψει της ρεβάνς στη Βοσνία, που θα γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ζαραβίνας, δήλωσε στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τα εξής:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερo στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουμε δυνατά παιχνίδια. Η πραγματικότητα λέει πως είναι πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες και σίγουρα δεν θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου εν όψει και του δεύτερου δύσκολου αγώνα που θα γίνει στη Βοσνία και ευελπιστούμε σε ένα καλό ξεκίνημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ