Ζαραβίνας: «Ήμασταν αναποτελεσματικοί και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω»

Ζαραβίνας: «Ήμασταν αναποτελεσματικοί και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ ωστόσο όπως τόνισε, διέκρινε βελτίωση στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο «Γ. Κασιμάτης» όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 26-18 και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει για τρίτη σερί φορά το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο olympiacossfp.gr: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα γιατί μετά από δυόμιση χρόνια χάνει τον πρώτο τίτλο της. Στο σημερινό παιχνίδι βελτιώσαμε κάποια πράγματα αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Πλέον για μας είναι μονόδρομος, να δουλέψουμε σκληρά, να γίνουμε καλύτεροι και αγωνιζόμενοι πλήρεις στο υπόλοιπο της σεζόν, να διεκδικήσουμε το μεγάλο στόχο της σεζόν, το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσιλιμπάρης στάθηκε στην απώλεια ενός στόχου, όπως ήταν αυτός του Κυπέλλου: «Είμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία. Η ομάδα έχασε τον έναν στόχο της χρονιάς. Σίγουρα επικρατεί προβληματισμός και απογοήτευση, αλλά όπως είπαμε και όλοι μαζί, μετά τη λήξη του αγώνα, από αύριο το πρωί θα τα δώσουμε όλα, ώστε να ανατρέψουμε την εικόνα και να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ