Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Χόγκας: «Το αίμα μου είναι κίτρινο και μαύρο»

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Χόγκας: «Το αίμα μου είναι κίτρινο και μαύρο»

Ο Γαλλοαλεργινός εξτρέμ αποχαιρέτησε την ΑΕΚ με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Ο Μαλίκ Χόγκας δε θα συνεχίσει στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, με το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, στις 7 Μαρτίου, να είναι το τελευταίο του με τα κιτρινόμαυρα.

Στα τρία χρόνια (2016-18 και 2019-20) που αγωνίστηκε με την φανέλα του «Δικεφάλου» ο Γαλλοαλγερινός εξτρέμ κατέγραψε 94 συμμετοχές και 367 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» ο Χόγκας αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο τονίζοντας χαρακτηριστικά πως το αίμα του είναι πλέον κίτρινο και μαύρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η AEΚ θα είναι για εμένα μια αιώνια αγάπη. Ήμουν για 3 χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ και έζησα τις πιο όμορφες αθλητικές μου στιγμές. Ένιωσα την αγάπη και την ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας, έπαιζα με την ψυχή μου και έπαιζα όπως δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ.

Ευχαριστώ για την αγάπη σας, πολλά ευχαριστώ σε όλους. Αυτό είναι ένα απλά αντίο, αλλά φεύγω με ψηλά το κεφάλι και με την τιμή, να έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα με την «οικογένειά» μου, με αποτέλεσμα να μείνουμε στην ιστορία του κλαμπ. Είμαι ΑΕΚ και θα παραμείνω ΑΕΚ για πάντα. Το αίμα μου είναι κίτρινο και μαύρο. ΑΕΚ για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ