Ανανέωσε με Αραμπατζή η ΑΕΚ

Ανανέωσε με Αραμπατζή η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βαγγέλης Αραμπατζής, όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αραμπατζή για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αραμπατζή. Ο 23χρονος (04/08/1996) εξτρέμ, ύψους 1,85 μ., συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Handball Premier μετά από 7 χρόνια, και θα παραμείνει μέλος της ομάδας χάντμπολ για άλλα δύο χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής αγωνίστηκε σε 28 επίσημους αγώνες και σημείωσε 91 τέρματα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup, στην πρώτη του σεζόν με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω σε αυτήν την οικογένεια που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ και είμαι πανέτοιμος, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Συλλόγου και τον κ. Παπασταμάτη που κάνουν τα πάντα για να μη μας λείπει τίποτα. Νιώθουμε επαγγελματίες, γεγονός που στο δικό μας άθλημα λείπει αρκετά. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και να ξεπεράσουμε τις δύσκολες εποχές που περνάμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα“.

Βαγγέλη, καλή επιτυχία!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ