Κυρίαρχος και στον Καναδά ο Φερστάπεν

Κυρίαρχος και στον Καναδά ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν για ακόμη μια φορά το «αφεντικό» βλέποντας πρώτος την καρό σημαία στο GP του Καναδά χαρίζοντας παράλληλα στη Red Bull την 100η της νίκη στη Formula 1.

Ο Μαξ Φερστάπεν συνεχίζει το προσωπικό του σόου και στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 και απόψε στο Μόντρεαλ πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική του νίκη και έκτη στους οκτώ φετινούς αγώνες. Ο Ολλανδός κάτοχος του τίτλου οδήγησε την κούρσα από την αρχή μέχρι το τέλος και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, πετυχαίνοντας την 41η νίκη της καριέρας του, με την οποία έπιασε τον αείμνηστο Αϊρτον Σένα στην πέμπτη θέση της λίστας με τους πολυνίκες οδηγούς. Παράλληλα, χάρισε στη Red Bull την 100η νίκη της στη Φόρμουλα Ενα.

Το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι του καναδικού γκραν πρι ήταν η μάχη του Φερνάντο Αλόνσο και του Λιούις Χάμιλτον για τη δεύτερη θέση. Οι δυο τους βρίσκονταν συνεχώς σε πολύ μικρή απόσταση, με τον Ισπανό «πιλότο» της Aston Martin να κρατάει τελικά πίσω του τον Βρετανό επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο «10»: «Ξέρω καλά που βρίσκομαι και τι εκπροσωπώ – Ακόμα καλύτερα του χρόνου»

Η κατάταξη:

race

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ