«Ιπτάμενος» ο Φερστάπεν, poleman και στη Μεγάλη Βρετανία

«Ιπτάμενος» ο Φερστάπεν, poleman και στη Μεγάλη Βρετανία

Ο Φερστάπεν με Red Bull πήρε την pole posistion ενόψει του αυριανού Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, με την Mac Laren να κάνει γην έκπληξη και το 2-3!

Συνεχίζει τον… χαβά του ο Φερστάπεν και οι Red Bull, σε μια σεζόν εντυπωσιακής κυριαρχίας η οποία επιβεβαιώθηκε και στο Βρετανικό Grand Prix της Formula 1.

O «Ιπτάμενος Ολλανδός» πήρε την 5η συνεχόμενη pole position και συνολικά έβδομη για τη φετινή σεζόν στην Formula 1 στα σημερινά (8/7) δοκιμαστικά ενόψει του αυριανού (9/7) grand prix της Μ. Βρετανίας, τον 10ο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Την έκπληξη των δοκιμαστικών έκανε η McLaren με τον Λάντο Νόρις να εκκινεί 2ος και τον Όσκαρ Πιάστρι από την 3η θέση, ενώ 4η θα είναι η Ferrari του Σαρλ Λεκλέρ, με τον έτερο οδηγό της Scuderia, Κάρλος Σάινθ, πίσω του στην 5η θέση.

Ακολούθησαν κατά σειρά οι Mercedes με τους Ράσελ και Χάμιλτον σε 6η και 7η θέση, με τη δεκάδα να κλείνουν οι Άλμπον (Williams), Αλόνσο (Aston Martin) και Γκασλί (Alpine).

Ο ομόσταβλος του Φερστάπεν και κοντινότερος διεκδικητής του τίτλου, Σέρχιο Πέρες ήταν απογοητευτικός και περιορίστηκε μόλις στην 16η θέση, τον πέμπτο αγώνα στη σειρά που ο Μεξικανός αποτυγχάνει να βρεθεί στην πρώτη 10άδα των επίσημων δοκιμαστικών.

Ο Πέρες βρίσκεται ήδη 81 βαθμούς πίσω από τον Ολλανδό, μετά από 9 αγώνες που έχει κερδίσει η Red Bull.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ