Φερστάπεν: «Τα πράγματα κύλησαν σήμερα καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

Φερστάπεν: «Τα πράγματα κύλησαν σήμερα καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

Όσα είπε ο Φερστάπεν μετά τη νίκη του στο Μπαχρέιν

Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, πήρε μία επιβλητική νίκη στο Grand Prix του Μπαχρέιν, κατακτώντας εχθές την pole position και σημειώνοντας σήμερα τον ταχύτερο γύρο.

Για τη νίκη της Red Bull στο Grand Prix του Μπαχρέιν μίλησε ο Μαξ Φερστάπεν, λέγοντας πως τα πράγματα κύλησαν καλύτερα από όσο περίμεναν αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πετούσε «φωτιές» επιθετικά και… φίμωσε τη Ζάλγκιρις αμυντικά (pics, vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαξ Φερστάπεν:

«Η εκκίνηση μου ήταν καλή, όμως εδώ η πρώτη στροφή είναι πολύ κλειστή και πρέπει να υπερασπιστείς την εσωτερική για να είσαι ασφαλής. Από εκεί και πέρα εστίασα στον αγώνα μου», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος του αγώνα. «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα ξεκουραστώ 1-2 ημέρες και μετά έχουμε πάλι αγώνα.

Τα πράγματα κύλησαν σήμερα καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Το μονοθέσιο ήταν ευχάριστο στην οδήγηση, ανεξάρτητα από τη γόμα ελαστικών. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και ήταν σούπερ απολαυστικό να το οδηγείς. Μείναμε μακριά από τα προβλήματα και κάναμε μία εξαιρετική αρχή στη χρονιά. Δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να πάνε καλύτερα για εμάς. Ένιωθα πολύ καλά στο μονοθέσιο. Είναι πάντα ιδιαίτερο να έχεις τέτοιες μέρες όπου όλα πηγαίνουν τέλεια, γιατί είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ