Λεκλέρ: «Ήταν βαρετός αγώνας λόγω της Red Bull – Θέμα χρόνου να βρεθεί στην F1 ο Μπέρμαν»

Λεκλέρ: «Ήταν βαρετός αγώνας λόγω της Red Bull – Θέμα χρόνου να βρεθεί στην F1 ο Μπέρμαν»

Ο Σαρλ Λεκλέρ μίλησε για την επίδοσή του στην Τζέντα, αλλά και για τον Όλιβερ Μπέρμαν που αντικατέστησε τον Κάρλος Σάινθ.

Ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στη Formula 1 ολοκληρώθηκε με τον Μαξ Φερστάπεν να βλέπει ξανά πρώτος την καρό σημαία στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Σέρχιο Πέρες να βγαίνει δεύτερος και τον Σαρλ Λεκλέρ τρίτος.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari μίλησε για τον αγώνα τον οποίο χαρακτήρισε… βαρετό, για τη δική του εμφάνιση, αλλά και για τον Όλιβερ Μπέρμαν από τη Formula 2 που αντικατέστησε τον Κάρλος Σάινθ στην Scuderia και τερμάτισε 7ος από 11ος.

Οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρ:

Για τον Όλιβερ Μπέρμαν: «Έκανε εκπληκτική δουλειά ήδη από την 3η περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ήταν αμέσως ανταγωνιστικός στις δοκιμές κατάταξης, έκανε σπουδαία δουλειά κι έχασε το Q3 για πολύ λίγο.

Σήμερα πιστεύω ότι ήταν εκπληκτικός. Θέλω να πω, το να τερματίζεις στην 7η θέση στον πρώτο σου αγώνα, έχοντας κάνει μόνο μία περίοδο δοκιμών με ένα νέο αυτοκίνητο, είναι υπερβολικά εντυπωσιακό. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος. Όλοι είδαν πόσο ταλαντούχος είναι. Και φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να έρθει εδώ στη Formula 1».

Για τη δική του απόδοση: «Είχαμε αρκετά καλό ρυθμό, διότι είχαμε τον ταχύτερο γύρο στο τέλος – με βοήθησε λίγο και το DRS. Αλλά γενικώς η αίσθηση ήταν πολύ καλή.

Ήταν λίγο βαρετός αγώνας, διότι η Red Bull ήταν πολύ γρήγορη. Και πίσω μας είχαμε μια σχετική απόσταση. Αλλά πήραμε τους μέγιστους βαθμούς που μπορούσαμε σήμερα. Αυτός ήταν ο στόχος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ