Άπιαστος Φερστάπεν και στη Σαουδική Αραβία, 1-2 για τη Red Bull (pics)

Άπιαστος Φερστάπεν και στη Σαουδική Αραβία, 1-2 για τη Red Bull (pics)

Ο Μαξ Φερστάπεν βγήκε νικητής και στον δεύτερο αγώνα της σεζόν, με τη Red Bull να κάνει το 1-2 αφού πίσω του τερμάτισε ο Σέρχιο Πέρεζ. Στο βάθρο και ο Λεκλέρκ.

Από πολύ νωρίς ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει ότι κι εφέτος θα είναι το απόλυτο φαβορίο για τον 4ο διαδοχικό τίτλο του στη Formula 1. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull, μετά το ποδαρικό με το δεξί στο 2024 στο Μπαχρέιν, έκανε το 2Χ2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, περνώντας πρώτος την καρό σημαία και στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, η Red Bull έκανε το 1-2 και στο σημερινό αγώνα, καθώς ο Σέρχιο Πέρεζ τερμάτισε πίσω από τον Ολλανδό ομόσταυλό του χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Στο πόντιουμ ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος ο Σαρλ Λεκλέρ με Ferrari.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τους τραυματίες ενόψει Παναθηναϊκού

Ο τρις κάτοχος του τίτλου με την επιτυχία του στον αγώνα της χώρας της Μέσης Ανατολής έφτασε τις 9 σερί νίκες στη Formula 1. Παράλληλα, ανέβηκε για 100η φορά στο βάθρο μόλις στα 26 χρόνια του, πετυχαίνοντας ακόμη ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα.

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Όλιβερ Μπέρμαν στη Ferrari, με τον 18χρονο πιλότο να αντικαθιστά τον Κάρλος Σάινθ και να μπαίνει στην πρώτη επτάδα μαζεύοντας τους πρώτους του βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ