Χάμιλτον : «Η ομάδα μας είναι φοβερή»

Χάμιλτον : «Η ομάδα μας είναι φοβερή»

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη νίκη του στο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε τη νίκη στο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας η οποία ήταν η 86η συνολικά στην καριέρα του. Με πέντε νίκες ακόμη ο Βρετανός ισοφαρίζει το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο πιλότος της Mercedes πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των οδηγών πάνω από τον teammate του, Βάλτερι Μπότας, που βρίοκεται με 5 βαθμούς λιγότερους.

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς αισθάνεται μετά από την πολύ καλή εμφάνιση στη Βουδαπέστη απάντησε: ««Τα πράγματα δείχνουν πιο απλά από την πραγματικότητα. Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να πιέσω και να κάνω καλή διαχείριση.

Ευχαριστώ τα παιδιά, που εργάζονται στο εργοστάσιο και βρίσκονται στο εξωτερικό και βεβαίως όσους ήταν και εδώ. Τρομερή η εξέλιξη του αυτοκινήτου για το 2020. Η Ουγγαρία είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες και η ομάδα μας είναι φοβερή με καταπληκτική στρατηγική και ιδανικά πιτ στοπ».

Ο 35χρονος μίλησε και για την απόδοσή του στους τρεις πρώτους αγώνες λέγοντας: «Στον πρώτο αγώνα φάνηκε ότι δεν μπήκα τέλεια προετοιμασμένος. Οι δύο τελευταίοι εξελίχθηκαν όμως φανταστικά και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ