Χάμιλτον : Σε αυτόν αφιέρωσε την pole position του (pic)

Χάμιλτον : Σε αυτόν αφιέρωσε την pole position του (pic)

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε την pole position στο Γκραν Πρι του Βελγίου και την αφιέρωσε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν εξαιρετικός για άλλη μια φορά καθώς πήρε την pole position στο Γκραν Πρι της Αυστρίας κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου.

Αμέσως μετά από την κατάκτηση της pole position, ο Βρετανός πιλότος εμφανίστηκε συγκινημένος και δήλωσε ότι αφιερώνει αυτή την επιτυχία στον ηθοποιό Τσάντγουικ Μπόουζμαν ο οποίος έφυγε την Παρασκευή (28/8) από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Χάμιλτον επεσήμανε πως είναι θαυμαστής του ηθοποιού και δήλωσε: «Η pole ήταν πραγματικά πολύ σημαντική σήμερα για εμένα, επειδή ξύπνησα και έμαθα τη θλιβερή είδηση, ότι πέθανε ο Τσάντγουικ. Ήταν ένας τόσο σκληρός χρόνος για όλους μας και αυτή η είδηση με συγκλόνισε πραγματικά. Δεν ήταν εύκολο να βρω μετά την αυτοσυγκέντρωσή μου».

Ο 35χρονος ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα για τον ηθοποιό που έγινε γνωστός κυρίως από την ταινία «Black Panther». Το μήνυμα έγραφε: «Θέλω να αφιερώσω αυτή την pole position στον Τσάντγουικ. Αυτά που πέτυχε και η κληρονομιά που άφησε είναι τόσο απίστευτα για εμένα. Ενέπνευσε μία ολόκληρη γενιά νέων μαύρων ανδρών και γυναικών και τους έδωσε έναν πραγματικό υπερήρωα για να τον θαυμάζουν. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ