Αλόνσο : «Είμαι ολοκληρωμένος οδηγός, μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα»

Αλόνσο : «Είμαι ολοκληρωμένος οδηγός, μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα»

Ο Φερνάντο Αλόνσο δηλώνει πανέτοιμος για τους αγώνες της νέας σεζόν.

Ο Φερνάντο Αλόνσο επιστρέφει το 2021 στη Renault, την ομάδα με την οποία πήρε δύο πρωταθλήματα οδηγών.

Ο Ισπανός δήλωσε πανέτοιμος για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως είναι ολοκληρωμένος οδηγός. Μάλιστα, δήλωσε πως παίρνει βαθμό 9 στους περισσότερους τομείς αξιολόγησης.

«Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ολοκληρωμένος. Πιθανότατα παίρνω βαθμό 9 στους περισσότερους τομείς αξιολόγησης ενός οδηγού. Ίσως να υπάρχει ταχύτερος οδηγός από εμένα στο βρεγμένο, ίσως να υπάρχει ταχύτερος το Σάββατο στις κατατακτήριες και ίσως να υπάρχει κάποιος ταχύτερος στην εκκίνηση του αγώνα.

Αλλά θεωρώ ότι είμαι κοντά στην κορυφή σε πολλές περιπτώσεις και πολλές κατηγορίες. Και αυτό είναι κάτι πολύ καλό να το έχεις σε ένα πρωτάθλημα. Είναι σαν να έχεις έναν κορυφαίο αθλητή που τα καταφέρνει καλά σε όλες τις κατηγορίες. Στο τέλος, θα κερδίσει.

Μέσα στην καριέρα μου πέρασα από τις εποχές της Formula 1 με V10 και V8 κινητήρες. Είτε με Michelin είτε με Pirelli ήμουν στις κορυφαίες θέσεις. Στο βρεγμένο τα πάω πολύ καλά επίσης. Και στις νέες κατηγορίες που δοκίμασα τα πήγα πιο καλά από ότι περίμενα, ήταν έκπληξη για εμένα. Στο Dakar, στο Indy 500. Οπότε ανακαλύπτω ότι σαν οδηγός μπορώ να προσαρμοστώ σε κάθε αυτοκίνητο, σε κάθε περίσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ