Βαλτέρι Μπότας : «Φυσικά και πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω»

Βαλτέρι Μπότας : «Φυσικά και πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω»

Έτοιμος να πάρει τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής στο Νίρμπουργκρινγκ, δήλωσε ο Βάλτερι Μπότας, μετά την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

Την pole position κατάφερε να κερδίσει στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές ο πιλότος της Mercedes, Βάλτερι Μπότας, ενόψει του αυριανού αγώνα στη πίστα του Νίρμπουργκινγκ. Ο Φινλανδός πιλότος ήταν αρκετά γρήγορος και θα ξεκινήσει στην πρώτη θέση, με τον Λιούς Χάμιλτον να τερματίζει στη δεύτερη θέση και τη Mercedes να κάνει για ακόμη μια φορά το 1-2.

Ο Μπότας μίλησε για τις συνθήκες του σημερινού αγώνα, ενώ δήλωσε αισιόδοξος και έτοιμος να κερδίσει τον αυριανό αγώνα.

«Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τα καταφέρνεις με τον τελευταίο γύρο. Ο τελευταίος γύρος που έκανα στις κατατακτήριες δοκιμές 3 ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε, σχεδόν ιδανικός. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα με τα ελεύθερα δοκιμαστικά και τις συνθήκες που επικράτησαν.

Το στοίχημα ήταν να φτάσω τα ελαστικά στην ιδανική τους θερμοκρασία μέσα στο γύρο. Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα σήμερα ήταν αυτό. Φυσικά και πιστεύω ότι αύριο μπορώ να κερδίσω. Αυτός θα είναι και ο μοναδικός μου στόχος για αύριο και ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να ξεκινήσω καλά τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ