Λεκλέρκ : «Κάνουμε μικρά αλλά σωστά βήματα»

Λεκλέρκ : «Κάνουμε μικρά αλλά σωστά βήματα»

Σαρλ Λεκλέρκ και Ματία Μπινότο μίλησαν για τα... βήματα που κάνει η Ferrari.

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Σαρλ Λεκλέρκ, με τον πιλότο της Ferrari να τονίζει σε δηλώσεις του, πως η ομάδα του κάνει μικρά, αλλά σωστά βήματα.

«Κοιτώντας τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα, υπάρχουν αρκετά θετικά. Δεν περίμενα να είμαι τόσο ανταγωνιστικός με τόσο κρύο καιρό όπως στο Νίρμπουργκρινγκ. Το αυτοκίνητο κρατούσε καλά, κάτι πολύ θετικό για εμάς.

Θεωρώ ότι οι μικρές αναβαθμίσεις που κάναμε δούλεψαν σωστά, δεν ήταν κανένα μεγάλο βήμα αλλά τώρα τουλάχιστον ξέρουμε τι ψάχνουμε. Ένα μικρό βήμα, αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση».

Από τη μεριά του, ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari, Ματίας Μπινότο τόνισε ότι υπήρξαν κάποια σημάδια βελτίωσης στις κατατακτήριες δοκιμές.

«Φυσικά, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε τη δουλειά όμως και να προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επίπεδό μας. Είδαμε σημάδια βελτίωσης στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι αλλαγές που κάνουμε μας πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ετοιμάζουμε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις για το άμεσο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ