Φέτελ: «Ο Χάμιλτον ήταν ανώτερος και έκανε καλύτερη δουλειά»

Φέτελ: «Ο Χάμιλτον ήταν ανώτερος και έκανε καλύτερη δουλειά»

Ο Λουίς Χάμιλτον αναδείχθηκε πρωταθλητής στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 και ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε να πει μόνο θετικά λόγια για εκείνον.

Παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είναι πλέον ο Λουίς Χάμιλτον με τον μεγάλο του αντίπαλο, Σεμπάστιαν Φέτελ να τον αποθεώνει.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός δήλωσε στο NBC: «Είμαι απογοητευμένος, όπως είναι λογικό. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν είσαι στη μάχη του τίτλου. Ότι και αν συνέβη σήμερα δεν έχει τόσο σημασία, καθώς είναι η ημέρα του Λιούις, ο οποίος ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτι που άξιζε. Συνολικά ήταν ανώτερος και έκανε καλύτερη δουλειά, τόσο απλά».

Ακόμη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πλέον ο Βρετανός τον ισοφάρισε σε παγκόσμιους τίτλους αφού έφτασε τους τέσσερις: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να τον ξαναπεράσω σε τίτλους, αλλά αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, τη συγκεκριμένη χρονιά, το αξίζει αυτό. Εμείς είμαστε απογοητευμένοι. Του χρόνου θα είναι μια διαφορετική σεζόν καθώς όλοι ξεκινάμε από την αρχή, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον καλύτερο αυτής της χρονιάς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ