Formula 1 : Απόλυτος recordman ο Χάμιλτον (pic)

Formula 1 : Απόλυτος recordman ο Χάμιλτον (pic)

Ο Λιούις Χάμιλτον έγραψε ιστορία μετά τη νίκη του στο Γκραν Πρι της Πορτογαλίας καθώς έγινε ο πιλότος με τις περισσότερες νίκες στη Formula 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον έγραψε ιστορία στο Γκραν Πρι της Πορτογαλίας καθώς πέτυχε την 92η νίκη του και έγινε ο πιλότος με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Formula 1.

Ο Βρετανός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στην Πορτογαλία και πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του τον Μίκαελ Σουμάχερ που είχε 91 νίκες. Επίσης βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος όπου θα ισοφαρίσει εκ νέου τον Γερμανό ο οποίος έχει ήδη επτά πρωταθλήματα.

Τη δεύτερη θέση στον αγώνα της Κυριακής (25/10) πήρε ο teammate του Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας, και την τρίτη θέση στο βάθρο πήρε ο Μαξ Φερστάπεν.

Το Γκραν Πρι δεν ξεκίνησε καλά για τον Βρετανό καθώς βρέθηκε μέχρι και στην 4η θέση. Στη συνέχεια ζέστανε τα ελαστικά του και πέρασε πολύ εύκολα τους αντιπάλους του για να βρεθεί στην κορυφή. Έκτοτε δεν έχασε την πρώτη θέση και έβαλε το όνομά του στην ιστορία της Formula 1.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ